BURSA / YILDIRIM - Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu

Ock

12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

19 milyondan fazla öğrenci için son ders zili, iki haftalık yarıyıl tatili için çaldı.

İlk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci, eğitim-öğretim yılının yarıyıl tatilini yapmak üzere bugün karnelerini aldı.Okulumuzda 5.6.7. ve 8. sınıflarda not ortalamaları ile dereceye giren öğrencilerimize yapılan törenle madalyaları sınıf öğretmenleri tarafından takdim edildi..öğrencilerimizi,emeği geçen öğretmenlerimizi ve değerli ailelerini tebrik ederiz.

Yarıyıl tatili 3 Şubat Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 6 Şubat'ta tekrar sıralarına oturacak.

Ock

Teknoloji Tasarım dersinde, 7. sınıflarda; Bir ürünün tümü, bir parçası veya üzerindeki süslemenin; çizgi, şekil, biçim, renk ,doku, malzeme veya esneklik gibi insan duyuları ile algılanan çeşitli unsur veya özelliklerinin oluşturduğu bütünsel tasarım çalışmaları yapılmıştır.Yapılan çalışmalar hazırlanan sergide sunulmuştur.

Çalışmalarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda tum anasınıfı öğrencilerimizin katilimiyla 1YAS BUYUDUK PARTİSİ gerceklestirildi.Cocuklarimiz, anasınıfı oğretmenlerimizin hazırladığı partide palyaçolar ve muzik eşliğinde doyasıya eğlendi.Okulumuz idaresi de çocuklarımizi bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Eğlenceli dans ve sihirbazlık gösterisi ile çocuklarımızın mutluluğuna ortak oldu.Miniklerimizin bir yaş daha büyümelerinin mutluğunu yüzlerine yansıdı.

Ock

7.sınıf  öğrencilerimiz  ve Fen ve Teknoloji dersi öğretmenlerimiz Mine KARALAR ve Özge ÇELEBİ , Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü İNNOVASYON MERKEZİ ni ziyaret ettiler.

Ock

Okul sporları müsabakalarında okulumuz 8B sınıfı öğrencisi ASYA MELEK ALP Bursa 2.si oldu.Öğrencimizi ve emeği geçen antrenörlerini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından düzenlenen okul gezilerinde 8.sınıf öğrencilerimizin bu seferki durağı Bursa Anadolu Lisesi oldu.Bursa'nın en kaliteli eğitim veren okullarından olan Bursa Anadolu Lisesinde  yapılan çalışmalar ve proje faaliyetleri hakkında bilgi alan öğrencilerimiz,bu tür gezilerin onların motivasyonunu olumlu yönde etkilediğini belirttiler.

Ara

Muay Thai dövüş sporunda yapılan müsabakalarda okulumuz 8-N sınıfı öğrencisi Muhammed Emin Yıldız Kendi kategorisinde DÜNYA ŞAMPİYONU oldu..Öğrencimizi ve emeği geçen tüm hocalarını tebrik ederiz

Ara

Okulumuzda farklı dallarda akıl ve zeka oyunları turnuvası başladı.Mangala,pentago,reversi ve küre oyunlarında  seçilen en başarılı öğrenciler , ilçede yapılan yarışmalarda okulumuzu temsil edecekler.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz öğrencileri Türkçe dersini yaparak ve yaşayarak işliyorlar.Türkçe Öğretmenimiz Arzu ÇAVDAR' ın öğrencileri Urfa şehrimizi sınıflarına getirdiler.

TEKVANDO BURSA BİRİNCİSİ ÖĞRENCİMİZ HANNE MERYEM TUNA

Kas

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PSİKOLOJİ ATÖLYESİ TARAFINDAN YAPILAN SEMİNERDE ,LGS SONRASI ONLARI BEKLEYEN SÜREÇLER HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİLER...

Kas