BURSA / YILDIRIM - Şehit Piyade Er Rahim Keskin Ortaokulu

İşkur tarafından okulumuzun konferans salonunda  meslek tanıtımı yapıldı..

Ock

Okulumuzda Akademik Başarılarından dolayi ve Sportif Faaliyetlerde Madalya kazanan öğrencilerimizi kutlarız..

Ock

Çocuklar hayalindeki kasabanin maketlerini hazirladilar. Daha sonra 1.grup maketlerindeki yerleri tanitti.2.grup ta onlara ellerinde pankartlarla adres sordu.

Kas

Öğrencmiz Türkiye artistik buz pateni yarışmasında 3. oldu.Başarılarının devamını diliyoruz.

Tem

Tarihe şanlı bir direniş olarak geçen bu mücadelede göğsünü siper, canlarını feda eden şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz.

Haz

okulumuz öğrencilerinin Adile KAPLAN ve Seval ARAS mentörlüğünde  italya,romanya,hırvatistan,makedonya ile yürüttüğü e twinning projesinde nihai ürün olarak bir dijital oyun kitabı tasarlandı,tüm derslerden dijital oyunların yeraldığı kitabımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyarız..

Haz

Okulumuzda MEB'in desteklediği e-Twinning Platformu'nda Türkiye, Kuzey Makedonya, Yunanistan, Hırvatistan ve Azerbaycan’dan bir araya gelen Öğretmenler “Our Past, Today And Tomorrow”Dünümüz, Bugünümüz Ve Yarınımız) projesi ile öğrencilerine yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı sunuyor.

Türkiye, Kuzey Makedonya, Yunanistan, Hırvatistan ve Azerbaycan’dan bir araya gelen öğretmenler, proje kapsamında öğrencilerin kültürlerini tanımalarını, günümüze taşıyıp gelecek kuşaklara aktarabilmelerini; duygu ve düşüncelerini yazıya, resme, şiire dökme; deyim- atasözü, yemek kültürü, efsane gibi birçok türü de yaşayarak ve üreterek öğrenmelerini hedefliyor. Ayrıca öğrencilerimize kendini etkin ve doğru şekilde ifade etme, öz güven ve sorumluluk duygusu gibi değerler kazandırma imkânı sağlıyor.İyi ki etwinning:)